2013 m. gruodžio 5 d., ketvirtadienis

Desertinis varškės sūris

.....skanus,labai skanus sūris puikiai tinkantis pusryčiam prie kavos puodelio,ar šiaip ,kaip desertas...



600 gr liesos varškės
6 šaukštai cukraus,mum tiek užteko,o jūs dėkit pagal savo skonį
1 a.š Dancuker vanilinio cukraus
400ml pieno
20gr Dr.otker želatinos
2 pakeliai ivairaus skonio želė
Želatiną užpilti 250ml pieno ir palikti išbrinkti.Į varškę sudėti cukrų,vanilinį cukrų ir likusį pieną,viską gerai suplakti blenderio ar plaktuvo pagalba.Turi gautis vienalytė masė.Išbrinkintą želatiną ištirpinkite[aš tai darau mikrobangėj]ir po truputį supilkite į varškę,viską gerai išmaišyti ir sudėti iš anksto pasiruoštą ir supjaustytą gabaliukais žele.Supilame į norimą formą ir paliekame sustingti šaldytuve..

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą