2013 m. lapkričio 7 d., ketvirtadienis

Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su varškės kremu

Recepto čia kaip ir nėra...bemielę sluoksniuotą tešlą reikia supjaustyti ilgom juostelėm ir jomis apsukti vamzdelius-formeles,dėti į skardą ir kepti kol gražiai paruduos,aš kepiau 200-210 c.Iškepusius atvėsinti,išimti metalines formeles.Kai rageliai pilnai atvėsta,juos įdaryti kremu.

kremas

0,5 indelio saldaus kondensuoto pieno
130 gr minkšto sviesto
president vanilines varškės apie 300gr

Minkštą sviestą plakti mikseriu kol pabals,palaipsniui po šaukštą ,vis plakant ,įmaišyti kondensuotą pieną,tada sudėti varškę,viską gerai išmaišyti ir padėti kremą į šaldytuvą 30 min.
Kremą sudėti i konditerinį maišelį ir juo įdaryti ragelius...paprasta,greita ir labai skanu...
varškė buvo su cukrum,tai saldumo pilnai užteko.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą